dimecres, 18 de gener de 2017

MATERIAL PREVI: AIGUAMOLLS I EMPORDÀ NORD/SUD

Bon dia, companyes:

A part del material sobre el Fluvià que ja us hem tramès, aquí teniu el corresponent a la visita als Aiguamolls combinada amb el Mas Ventós: una presentació en Power Point i un guió de continguts.
Pot ser us pot servir de suport un gràfic amb la nomenclatura corresponent a la morfologia de les aus.

 A més, com el curs passat, des de la serra de Verdera, contrastarem la costa de la plana empordanesa al sud i la costa retallada amb cales i penya-segats al nord. 
Aquesta activitat, L'Empordà a vista d'ocell Nord-Sud,  consta d'una presentació per a l'alumnat i una guia didàctica per al professorat.

Abans o després de la vostra estada a l'Empordà també us pot ser útil una presentació en flash que estudia diverses adaptacions de les espècies vegetals al medi.Si ho creieu oportú, quan torneu a casa podeu utilitzar el dossier de treball per a completar a classe les observacions que s'han anotat en el quadern de camp i cloure l'estada amb algunes conclusions sobre la zoologia i la botànica que hem estudiat. També us poden ser d'utilitat el llistat de plantes dels Aiguamolls, les del Mas Ventós i les de la riba del Fluvià amb les espècies vegetals que s'hi poden observar; encara que no les identificarem totes, hi trobareu els noms científics de les que hàgim treballat.

Fins ben aviat,

Eusebi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada